Nexhmije_AzemiNgushëllimet me rastin e vdekjes së Nexhmije Azemit nga Smira do të pranohen edhe në Zvicër.

Fatmir Azemi me vëllezër do të hapë të pame të dielën,  24 qershor 2012,  Xhaminë “Dituria“, prej 10:00-16:30, në adresën: Rte. Du Nant d’Avril 12, 1214 Vernier, në Gjenevë .

Nexhmije Azemi vdiq në Smirë, më 1 qershor 2012, pas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë, në moshën 65 vjeçe.

Telefoni për kontakt: 076 20 01 064  Fatmir Azemi

Leave A Reply