Njoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Haxhi Fehmi Hasanit, do të pranohen edhe në Zvicër.

Djali i tij, Ramizi, do të hapë të pame të shtunën, më 23 qershor 2012, prej orës 09:00-18:00, në Avenue “Henri-Golay”, nr. 13, në Gjenevë.

Telefoni për kontakt: 076 61 63 641 dhe 022 79 60 877, Ramiz Hasani

Leave A Reply