VEHBI_IMERIPas një sëmundje të rëndë në moshën 84 vjeçare ka ndërruar jetë Vehbi Imeri.

 Varrimi do të bëhet sot, më 12 qershor 2012, në orën 13:00.

 E pamja do të jetë e hapur deri të dielën, më 17 qershor 2012, në Smirë.

 Ngushëllime familjes Imeri dhe të afërmve të të ndjerit.

Leave A Reply