Pas një sëmundje të rëndë, në moshën 78 vjeçe ka vdekur Haxhi Fehmi Hasani.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet sot, më 15 qershor 20120, pas faljes së Xhumasë, në Smirë.

E pamja do të zgjasë deri të mërkruën, më 20 qershor 2012.

Ngushëllime familjes Hasani dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply