Nexhmije_AzemiPas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë, në moshën 65 vjeçe, ka ndërruar jetë Nexhmije Azemi. 

E pamja do të jetë e hapur, deri të mërkurën më 6 qershor  2012,  në Smirë. 

Ngushëllime familjes Azemi dhe të afërmve të së ndjerës!

Leave A Reply