Pas një sëmundje të gjatë, në moshën 82 vjeçare, ka ndërruar jetë sot, Nebih Arifi.

Varrimi i tij u bë, sot më 24 qershor 2012, në orën 19:00 në Smirë.

E pamja do të zgjasë deri të enjten, më 28 qershor 2012.

Ngushëllime familjes Arifi dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply