Mihane_QamiliVarrimi  i Mihane Qamilit, gruaja e Rexhep Qamilit, do të bëhet sot 06.05.2012  në orën 15:00 në varrezat e Aliajve, në Smirë.

 

Ajo,  ndërroi  jetë, ditë më parë, në Francë në moshë 58 vjeçare

E pamja zgjatë  5 ditë

 

Ngushëllime familjes Qamili dhe të afërmve!

Leave A Reply