Ngushëllimet për Mirishahe Kçiku (motra e Murat Halilit) do të pranohen edhe në fshatin Smirë.

Ajo ishte e martuar në Gjilan, kurse ndërroi jetë para një jave në moshën 54 vjeçe,  në Gjilan, pas një sëmundjeje të rëndë.

Ngushllimet pranohen në odën e Haxhi Muhabi Halilit në Smirë deri më 27.05.2012.

Ngushëllime familjeve Halili dhe Kçiku dhe të afërmve të së ndjerës.

Leave A Reply