5-MaJIMe rastin e shënimit të 5 Majit-Ditës së Dëshmorëve të Komunës së Vitisë, e cila mbahet nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Vitisë Nexhmedin Arif, institucionet  komunale të Vitisë kanë përgatitur  agjendën si vijon:

10:00- Homazhe dhe vendosje të kurorave dhe luleve  në varrezat e Dëshmorëve në Viti

11:00 Manifestimi qendror në Shtëpinë e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” Viti
-Akademi përkujtimore kushtuar dëshmorëve të kombit të Komunës së Vitisë
-Programi kulturo-artistik

Leave A Reply