Mihane_Qamili

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë në Francë në moshë 58 vjeçare , Mihane Qamili-gruaja e Rexhep Qamilit

Koha e varrimit ende nuk është caktuar. Sapo të konfirmohet do të publikohet.

 

Ngushëllime familjes Qamili dhe të afërmve!

Leave A Reply