Të enjten më 5 prill 2012, në Smirë, do të shënohet 13-vjetori i rënies së dëshmorëve të 5 prillit 1999 si dhe do të kremtohet Dita e shkollës “Dëshmorët e 5 Prillit”.

Programi:

09:00-Homazhe te vendi i rënies së dëshmorëve dhe tek përmendorja në qendër të Smirës.

10:00-Homazhe te Varrezat e Dëshmorëve, në Viti

11:00-Manifestimi qendror në oborrin e shkollës, me fjalë rasti dhe me program kulturo-artistik nga nxënës të shkollës dhe SHKA “Jonuz Ramadani”.

Leave A Reply