Vahide_RamadaniNgushëllimet për Vahide Maliqi-Ramadanin (gruaja e Mulla Ramës), do të pranohen edhe në vendlindjen e saj, në fshatin Goshicë.

E pamja do të zgjasë deri  të dielën në mbrëmje, më 11 mars 2012.

Vahide Ramadani, vdiq papritmas, para një jave, në moshën 87 vjeçare.

Ngushëllime familjeve Maliqi nga Goshica dhe Ramadani nga Smira!

Leave A Reply