mejreme_ramadaniNgushëllimet për Mejreme Ramadanin-Guri (motra e Haxhi Hamdi Ramadanit) do të pranohenedhe në fshatin Smirë.

Ajo ishte e martuar në Nikaj por jetonte në Prishtinë, kurse ndrroi jetë para një jave në moshën 75 vjeçe,  në Prishtinë, pas një sëmundjeje të rëndë dhe të gjatë.

Ngushëllime familjeve Ramadani dhe Guri dhe të afërmve të së ndjerës.

Leave A Reply