Vahide_RamadaniNë moshën 87 vjeçe, papritmas, ka vdekur Vahide Ramadani (gruaja e Mulla Ramës).

E pamja do të zgjasë 5 ditë, deri më 7 mars 2012.

Ngushëllime familjes Ramadani dhe të afërmve të së ndjerës.

Leave A Reply