xhevat_misini_portret_320x200Pas një sëmundje të gjatë, në moshën 63 vjeçe ka vdekur Xhevat (Ejup) Misini.

Varrimi i tij u bë sot (e enjte), në Smirë tek varrezat e Aliajve.

E pamja do të zgjasë 5 ditë, deri të martën në mbrëmje, më 6 mars 2012. 

Ngushëllime familjes Misini dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply