Ajshe_Sylejmani_320x200_2Pas një sëmundje të rëndë, në moshën 58 vjeçe, ka vdekur sot në Smirë, Ajshe Sylejmani (gruaja e Remzi Sylejmanit).

 

E pamja për të ndjerën do të zgjasë 6 ditë, deri të enjten në mbrëmje, më 23 shkurt 2012. 

 

Ngushëllime familjes Sylejmani dhe të afërmve të saj!

Leave A Reply