Drejtoria për  Kulturë, Rini dhe Sport  në Viti, shënon 17 SHKURTIN, DITËN E PAVARËSISË SË KOSOVËS”.

Manifestimi qendror më: 17 shkurt 2012, me fillim në ora 11.00 në Viti.

Agjenda:
 
11.00 – 12.00 – Programi Festiv – Salla e Koncerteve – Shtëpia e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” – Viti.
     
1. Fjala e rastit e Kryetarit të Komunës së Vitisë, z. Nexhmedin Arifi
2. Fjala e rastit e përfaqësuesve nga Organizata e dalura nga lufta e UÇK-së
3. Program kulturo –artistik i përgatitur nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport –Viti

Këngë dhe valle nga raportuari  i  AKV “ Kemajl Azizi” – Viti
Pikë muzikore …………………………  SHKA “Jonuz Ramadani” Smirë
Pikë rapsodikë …………………………  Rapsodët Fadil e Berat Zuka
Pikë muzikore ………………………….  Solisti i mirënjohur Mehmet Zuka

Leave A Reply