Drejtoria për Buxhet dhe Financa e Komunës së Vitisë dhe Projekti Zvicër-Kosovë për qeverisje lokale dhe decentralizim, LOGOS, ju fton në debatin publik, me temë “Ekzekutimi i buxhetit komunal për vitin 2011”.

Debati mbahet më 7 shkurt 2012 nga ora 10:00, në restorant “LINDI” në Viti

Pjesëmarrja e juaj në këtë debat është e mirëseradhur, pasi i shërben ngritjes së transparencës gjatë shpenzimit të parasë publike, ngritjes së cilësisë në realizimin e projekteve kapitale si dhe ngritjes së nivelit të pjesëmarrjes së qytetarëve në procesin e vendimarrjes.

Leave A Reply