Kemajl_Bajrami_320x200Njoftohen  të afërmit, miqtë, dashamirët dhe të interesuarit e tjerë, se  ngushëllimet me rastin e vdekjes së Kemajl Bajrami do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja do të jetë e hapur në Gjenevë,  të dielën, më 15 janar 2012, nga ora 09:00 deri në orën 16:00, në Xhaminë “Dituria”, në adresën: Rte. Du Nant  d’Avril 12, 1214  Vernier

Tel. për kontakt: Sameti  076 215 65 30
Familja Bajrami

Leave A Reply