Kemajl_Bajrami_320x200Varrimi i Kemajl (Destan) Bajramit, është caktuar për të shtunën,  më 17 dhjetor 2011, në fshatin Smirë, nga ora 15:30.

Ai ndërroi jetë në Francë, në moshën 40 vjeçare, nga një sëmundje e rëndë.

Kemajli  kishte shkuar për shërim në qytetin francez Besançson,  para një viti e gjysmë, por fatkeqësisht nuk i përballoi sëmundjes.

I ndjeri, la pas vetes gruan dhe 4 fëmijë-1 djalë dhe tri vajza.

 Ngushëllime familjes Bajrami dhe të afërmve!

Leave A Reply