Kemajl_Bajrami_320x200Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë në Francë, në moshën 40 vjeçare, Kemajl (Destan) Bajrami.

Ai kishte shkuar për shërim në qytetin francez Besançson,  para një viti e gjysmë, por fatkeqësisht nuk i përballoi sëmundjes.

I ndjeri, la pas vetes gruan dhe 4 fëmijë-1 djalë dhe tri vajza.

Varrimi është caktuar për  të shtunën, më 17 dhjetor 2011, në fshatin Smirë, nga ora 15:30.

 Ngushëllime familjes Bajrami dhe të afërmve!

Leave A Reply