Pas një sëmundje të rëndë dhe të gjatë, në moshën 76 vjeçe, ka ndërurar jetë Nadije Halili, gruaja e Rizah Halilit.

Varrimi  i të ndjerës do të bëhet në orën 14:00 në varrezat e Aliajve, në Smirë.

Ngushëllimet për të do të pranohen te Behri Halili. E pamja do të zgjasë 5 ditë.

Ngushëllime familjes Haili dhe të afërmve!

Leave A Reply