Vjollca_Idrizi_320x200Varrimi i Vjollca Idrizi-Mustafa, nga Smira, do të bëhet të shtunën, më 8 tetor 2011, nga ora 16:00, në Varrezat e fshatit Beguncë të Vitisë.

Vjollca vdiq papritmas, në moshën 38 vjeçe, në Francë. Ajo para disa muajsh kishte shkuar në këtë shtet  bashkë me familje.

E ndjera ishte e martuar në fshatin Beguncë të Vitisë. Pas vetes la bashkëshortin dhe tre fëmijë.

Leave A Reply