Vjollca_Idrizi_320x200Në moshën 38 vjeçe, në Francë, papritmas ka ndërruar jetë Vjollca (Fadil) Idrizi-Mustafa nga Smira. Ajo para disa muajsh kishte shkuar në Francë bashkë me familje.

E ndjera ishte e martuar në fshatin Beguncë të Vitisë. Pas vetes la bashkëshortin dhe tre fëmijë.

Koha e varrimit do të caktohet kur të dihet se kur mund të mbërrijë kufoma në Kosovë.

Ngushëllime familjeve  Idrizi në Smirë dhe Mustafa në Beguncë!
 

Leave A Reply