Bejte_SejdiuPas një sëmundje të shkurtër, në moshën 77 vjeçe, ka ndërruar jetë në Smirë, Bejtë Sejdiu, i ati i dëshmorit të kombit, Hebib Sejdiu.

I ndjeri gjatë jetës kryesisht është marrë me bujqësi, kurse për  disa vite ka qenë edhe në Austri.

Ngushëllimet për të po pranohen në Smirë. E pamja do të zgjasë deri të dielën më 16 tetor 2011, në mbrëmje.

Ngushëllime familjes Sejdiu dhe të afërmve!

Leave A Reply