aga_osman_2Njoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Osman (Sylë) Sylës do të pranohen edhe në Smirë,  tri ditë,  prej 26-28 shtator 2011.

Osman Syla, ndërroi jetë në Shkup, më 21 shtator 2001, pas një sëmundje të gjatë,  në moshën  74 vjeçe, kurse varrimi i tij u bë të nesërmen,  në Varrezat e Shkupit.

I ndjeri prej vitit 1962 ka punuar në ndërmarrje të ndryshme në Maqedoni, kurse rreth vitit 1970 u vendos me familje  në Shkup.

 

Leave A Reply