fatime_rrahmaniNjoftohen  të afërmit, miqtë, dashamirët dhe të interesuarit e tjerë se  ngushëllimet me rastin e vdekjes së Fatime Rrahmanit, do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja do të jetë e hapur në Gjenevë,  të dielën, më 11 shtator 2011, nga ora 09:00 deri në orën 17:00, në Xhaminë “Dituria”, në adresën: Rte. Du Nant  d’Avril 12, 1214 Vernier

Tel per kontakt: 079 279 41 39 dhe 076 278 93 78

Familja Rrahmani.

Leave A Reply