Pas një sëmundje të gjatë, në Shkup, në moshën  74 vjeçe, ka vdekur sot Osman (Sylë) Syla.

I ndjeri prej vitit 1962 ka punuar në ndërmarrje të ndryshme në Maqedoni, kurse me familje është shpërngulur nga Smira rreth vitit 1970.

Varrimi i tij do të bëhet nesër më 22 shtator 2011, në Varrezat e Shkupit nga ora 13:00.

Ngushëllime familjes Syla dhe të afërmve!

Leave A Reply