Shpend_HalitiNë moshën 24 vjeçare ka ndërruar jetë Shpend (Isak) Haliti nga fshati Smirë.

Shpendi kishte pësuar lëndime të rënda trupore nga një zjarr që kishte kapluar, para një jave, fermën e pulave, ku punonte, në Ankona të Italisë. Ai nuk ka mundur t`iu përballojë plagëve dhe ka vdekur natën  e së shtunës, më  17 shtator  2011, në Spitalin e Romës, ku ishte për trajtim mjekësor.

Koha e varrimit të tij, do të caktohet, kur të dihet se kur mund të sillet kufoma nga Italia.

Ngushëllime familjes Haliti dhe të afërmve të të ndjerit!

 

Leave A Reply