IMGP1412_320x200Në moshën 76 vjeçe, mbrëmë në Smirë, papritmas ka ndëruar jetë Fehmi (Halil) Zuka.

I ndjeri ka qenë pensionist. Një kohë të gjatë ka punuar në ndërmarrje të ndryshme në Shkup.

Varrimi i tij do të bëhet sot, më 26.09.2011, në ora 16:00,  në Smirë, kurse ngushëllimet për të do të pranohen deri të dielën, më 2 tetor 2011.

Ngushëllime familjes Zuka dhe të afërmve!

Leave A Reply