fatime_rrahmaniPas një sëmundje të rëndë dhe të gjatë, në moshën 80 vjeçe, ndërroi jetë Fatime Rrahmani (gruaja e Mulla Shabanit).

Ceremonia e varrimit do të bëhet të enjten, më 11 gusht 2011, nga ora 13:00, në varrezat e fshatit Smirë.

Ngushëllimet për të ndjerën do të pranohen deri më 17 gusht 2011.

 

 

Ngushëllime familjes Rrahmani dhe të afërmve!
 

Leave A Reply