Pas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë, në moshën 53 vjeçe, më 19.gusht 2011, ndërroi jetë  Fahri (Hasim) Idrizi.

E pamja për të ndjerin do të zgjasë shtatë ditë, deri më 27 gusht 2011, në Smirë.

Ngushëllime familjes Idrizi!

Leave A Reply