hanife_ramadani_2Pas një sëmundje të rëndë, të premten, më 29.07.2011, në moshën  69 vjeçe, në Smirë ndërroi jetë Hanife Ramadani, gruaja e Haxhi Nezir Ramadanit.

E pamja për të ndjerën do të jetë e hapur në Smirë, shtatë ditë, deri të premten, më 5 gusht 2011.

Ngushëllime familjes dhe të afërmve të saj!

 

Leave A Reply