hetem_arifiNjoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët si dhe të gjithë të interesuarit e tjerë, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Hetem (Ilmi) Arifit, do të pranohen edhe në Gjenevë, të dielën, më 10 korrik 2011, nga ora 13:00 deri në orën 19:00, në adresën: 7, Rue de la Madeleine 1204. 

Tel. për kontakt: : 078 758 82 97 dhe 076 264 73 11.

Leave A Reply