Me moton “Faleminderit Mërgimtarë” institucionet komunale të Vitisë do të organizojnë një varg aktivitetesh në ditën e mërgimtarëve të komunës së Vitisë e cila shënohet me 1 gusht gjithashtu mërgimtarët tanë do të pritën edhe nga Ministri i Diasporës z. Ibrahim Makolli.  Më  këtë rast për shënimin e kësaj dite për të gjithë bashkatdhetarët të cilat janë në pushime verore në vendin tonë është paraparë agjenda si vijon:

 

 
AGJENDA

10.00 -10.30
 Vizitë Kompleksit Memorial – Varrezat e Dëshmorëve në Viti

10.30-11.45
 Vizitë Muzeut Historik – Shkolla e Parë Shqipe Stubëll

10.45 -11.30
 Kafe e përbashkët në Stubëll të Epërme

11.30 -12.10
 Vizitë shkollës së parë shqipe në Pozheran

12.10 -12.40
 Vizitë Kompleksit memorial “Gursel e Bajram Sylejmani” në Sadovinë e Jerlive

13.00 – 14.00
 Pritje e përbashkët – Ndejë me mërgimtarët dot të jetë prezent edhe Ministri i Diasporës z. Ibrahim Makolli. – Restaurant “DAJTI” – Gërmovë

14.30 -15.00
 Vizitë përmendores së dëshmorit “Nijazi Azemi “  – sheshi kryesor Viti

15.00 – 18.00
 Pushim i lirë

18.00- 22.00
Komuna e Vitisë  fton mërgimtarët që të marrin pjesë gjatë shënimit të kësaj dite me 01.08.2011 ( e hënë )  dhe njëkosisht uron atyre pushime të këndshme duke i falënderuar për kontributin e tyre të dhënë për vendin.
 

 

Leave A Reply