Komuna e Vitisë, do të shënojë nesër, me aktivitete të ndryshme përvjetorin e dymbëdhjetë të çlirimit.

Agjendja zyrtare e manifestimit komplet të ditës së çlirimit të Vitisë:

14 qershor 2011 – Viti

09.30 -10.00 – Seanca solemne e Kuvendit Komunal të Vitisë –Vendi: Salla e Mbledhjeve e Kuvendit Komunal

10.00-10.30 – Homazhe tek Varrezat e Dëshmorëve në Viti – Vendi: Kompleksi i Varrezave të Dëshmorëve në Viti

10.30-11.00 – Hapja e ekspozitës me punime artistike- Vendi:Holi i Shtëpisë së Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani-

11.00 -12.30 – Finalja e  Kuizit të Diturisë me nxënësit e shkollave fillore-Vendi:Salla e Koncerteve Shtëpia e Kulturës

 16.00 -18.00 – Koncert i madh i muzikës folklorike dhe popullore – Vendi : Sheshi “Nijazi Azemi” – Qendra e Vitisë. /kk.rks-gov.net/viti/

Leave A Reply