Pas një sëmundje të shkurtër, në moshën 87 vjeçe ka ndërruar jetë, të premten, Rexhep (Fetah) Rexhepi. I ndjeri ka punuar si punëtor teknik në shkollën fillore të fshatit. Ai ishte i njohur edhe si rapsod, duke argëtuar me këngë  mysafirët nëpër dasma e gazmende familjare.
Ngushëllimet për të, do të pranohen në Smirë, deri të mërkurën në mbrëmje, më 29 qershor 2011.

Ngushëllime familjes Rexhepi dhe të afërmve!

Leave A Reply