Pas një sëmundje të gjatë, në moshën 76 vjeçe, të mërkurën më 29 qershor 2011, ndërroi jetë dhe u varros Hetem (Ilmi) Arifi. I ndjeri gjatë gjithë jetës është marrë kryesisht me punë në bujqësi.

E pamja për të, do të jetë e hapur deri të hënën në mbrëmje, më 4 korrik 2011.

Ngushëllime familjes Arifi dhe të afërmve!

 

Leave A Reply