Pas një sëmundje të gjatë, më 10 maj 2011, në moshën 59 vjeçe, ka vdekur në Smirë, Mirvete Sejdiu, gruaja e arsimtarit Musa Sejdiu. Varrimi u bë të mërkurën, më 11 maj 2011, në varrezat e Lagjes Aliaj.
Ngushëllimet për të ndjerën do të pranohen në Smirë, deri të hënën në mbrëmje, më 16 maj 2011.

Ngushëllime familjes Sejdiu dhe të afërmve të saj!

Leave A Reply