Smira tashmë, ka një llogari bankare për deponimin e mjeteve financiare vullnetare nga banorët e saj (këtu e në diasporë), bizneset dhe njerëz e subjekte tjera që dëshirojnë të ndihmojnë.

Llogaria është në emër të Zijadin Ahmetit, kurse kryetari i Këshillit të fshatit, Afrim Salihu dhe Jakup Demiri janë personat e tjerë të autorizuar.

Të gjithë ata që dëshirojnë të kontribuojnë në funksion të përmirësimit të kualitetit të jetës në fshat dhe të organiziminit të aktiviteteve të dobishme për komunitetin këtë mund ta bëjnë në llogarinë bankare të fshatit Smirë, edhe nga bankat tjera kudo nëpër botë, në Bankën Kombëtare Tregtare – BKT në Viti me numër: 1961748463021158

1 Koment

  1. kenan sinani on

    porshndetje . nese ka nev oj por nje kals te shkolles deshmoret 5 prilli por nje renvim te nje klase .. kur e kan pushum nxesit muni mja nis me rino vu un e baj pagesn vetm me tregoni kur nuk ka problem un jma i gatshm vetm ju kur te jeni gati.ju por shndet kenai nga genevaaaaaaaaaaaaaaaa..

Leave A Reply