Të martën, më 26.04.2011, pas një sëmundje të gjatë, në moshën 72 vjeçe, ka vdekur Zejnepe Ramadani, gruaja e Haki Ramadanit.

Ngushëllimet për të ndjerën, do të pranohen deri të hënën, më 2 maj 2011, në Smirë.

 

Ngushëllime familjes Ramadani dhe të afërmve!

Leave A Reply