Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Vitisë se më qëllim të informimit të qytetarëve vitias në lidhje me procesin e Regjistrimit të popullsisë, në  Shtëpinë e Kulturës Gursel dhe Bajram Sylejmani në Viti do të mbahet një takim ku qytetarët vitias për së afërmi mund të njihen me procesin e regjistrimit.  Takimi do të mbahet me 17.03.2011  në Sallën e Kuvendit Komunal të Vitisë në ora 10:00.

Leave A Reply