Pas një sëmundje të shkurtër, të mërkurën, më 23 shkurt 2011, në moshën  83 vjeçare,  ka  ndërruar jetë haxhi Xhavit Misini.   I ndjeri një kohë të gjatë ka punuar si punëtor ndërtimtarie dhe më vonë është marrë me bujqësi në fshat. Pritja për ngushëllime është duke u bërë në Smirë dhe do të zgjasë deri të mërkurën e ardhshme, më 2 mars 2011.
 

 

Leave A Reply