Njoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët në diasporë, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së veteranit të arsimit Sabri Salihu, nga fshati Smirë i komunës së Vitisë, do të pranohen edhe në Zvicër,  të dielën më 23.01.2011, në  Route du Nant-d’Avril  12, 1214 Vernier, në Gjenevë, prej orës 9:00-17:00.

Natel:  079 775 61 87

Familja Salihu.

Leave A Reply