50 pako me produkte mishi nga mërgimtari Ramadan Rrahmani në ditëlindjen e tij të 50-të

0

Mërgimtari Ramadan Rrahmani, me qëndrim në Gjenevë, ditëlindjen e tij të 50-të ka dashur ta shënojë në mënyrë të veçantë. Ai simbolikisht, ka ndarë 50 pako ushqimore me produkte mishi nga ndërmarrja “Eco produkt”-40 pako në Smirë dhe 10 në lokalitete tjera.

Këshilli i fshatit ka shprehur mirënjohje për këtë përkushtim të familjes Rrahmani.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara