Komuna e Vitisë në bashkëpunim me Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë po bëjnë vaksinimin e qenve kundër tërbimit, për dehelmintizimin e tyre, kundër sëmundjes echinococcut.

Vaksinimi i qenve, në Smirë, do të bëhet të mërkurën, më 4 nëntor 2020, nga ora 10:00-12:00, tek shkolla e fshatit.

Vaksinimi është pa pagesë, pasi harxhimet i bart Komuna e Vitisë.

Leave A Reply