LAMTUMIRË PROFESOR FEHMI RAMADANI

0

Shkruan: Nazif Laçi

Me hidhërimin më të madhë, mora lajmin për vdekjen e profesorit, kolegut dhe pedagogut shembullor Fehmi Ramadani. Fehmiu shkollimin fillor e kreu në Smirë dhe Goshicë, normalen në Ferizaj dhe Fakultetin e Shkencave Natyrore- dega biologji e kreu në Universitetine Prishtinës. Ky punoi si arsimtar i biologjisë në Han të Elezit, Goshicë dhe pjesën më të madhe të karierës së tij punoi si profesor i lëndës së biologjisë në Gjimnazin,, Kuvendi i Lezhës ” në Viti. Fehmiu, si pedagog shembullor nxorrri shumë gjenerata dhe ate do ta kujtonë si arsimdashës i madhë. Shkolla shqipe, nga sot mbeti pa edukuesin dhe arsimuesin shembullor Fehmi Ramadanin. Me qëndrimin e tij, si pedagog, atdhetarë dhe besnik i fjalës do të kujtohet gjithnjë nga rrethi shoqëror. Fehmiu pusho i qetë në atdheun tënd që nuk kuresve asgjë tërë jetën për te.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara