Këshilli i Fshatit Smirë shpreh ngushëllime për vdekjen e Prof. Fehmi Ramadani

3

Këshilli i Fshatit Smirë shpreh ngushëllime për vdekjen e Prof. Fehmi Ramadani. Në telegram thuhet se Smira, Komuna e Vitisë dhe mbarë shoqëria, ka humbur një njeri me vlera fisnike dhe një profesionist të vërtetë.

“Lajmi për vdekjen e Prof. Fehmi Ramadani na ka pikëlluar të gjithëve, sepse ai ishte shembull i një njeriu fisnik, i qetë, i sjellshëm dhe i respektuar. Për më tepër, ka dhënë kontribut të çmuar edhe në fushën e arsimit si pedagog për shumë vite edhe në kohën e okupimit.
Ai do të mbahet mend nga të ghithë si person dhe profesor i çmuar dhe i respektuar”, thuhet në ngushëllimin e Këshillit të Fshatit.

Share.

3 Comments

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara