Nazmi, Sabri dhe Përparim Sahiti ndihmojnë familje smirase në nevojë për festën e Bajramit

0

Nazmi, Sabri dhe Përparim Sahiti kanë menduar për ata me gjendje më të dobët ekonomike, në mënyrë që festën e Kurban Bajramit ta presin me tryezë të plotësuar.

Kështu, ata sot ndihmuan 10 familje me nga 30 euro, në fshatin Smirë, të cilat janë përzgjedhur nga lista e Këshillit të Fshatit.

Këshilli i Fshatit u ka shprehur mirënjohje Nazmiut, Sabriut dhe Përparimit për këtë kujdes.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara