Nazif Laçi: LAMTUMIRË SHOKU I GJENERATËS, NAZMI MEHMETI!

0

Tërë rrugëtimin e jetës e kaluam s’bashku, që nga shkollimi fillor, katër klasë në Smirë dhe shkollimin fillor, cikli i lartë në Goshicë. Ishim shokë banke dhe gjatë jetës në vazhdim rrinim e bisedonim ngrohtësisht mes vete.

E lus të madhin zot të pranojë në gjirin e tij e të dhurojë Parajsën. Ngushëllime familjes, farefisit dhe shokëve!

Nazif Laçi

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara